Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g rent kalvekjøtt
1 hvitløkfedd
1/2 rød chili
salt
pepper fra kvern
4 rause baconskiver
Tomatsalat:
4 tomater
1 finhakket sjalottløk
2 ss olivenolje
1 ss balsamico-eddik eller vin
1 ss finhakket frisk basilikum
salt
pepper
Skjær kalvekjøttet i biter og kjør dem i en food processor sammen med hvitløkfedden og chili. Blandes sammen for hånd og smakes til med salt og pepper. Formes til fire runde burgere. Ha en skive bacon rundt hver og fest med tannstikkere. Pensle med olje og grilles et par minutter på hver side.
Skjær tomatene i skiver. Bland sammen resten av ingrediensene og hell over tomatskivene. La det trekke en stund før servering. Ha en salat og kokte nypoteter med basilikum til.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot