Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g kalvelever
½ krm salt
nymalt pepper
margarin eller smør
fløte
Skjær bort hinner og grove ganger. Skjær leveren i ca 1 cm tykke skiver. Fryst lever skjæres i skiver når den er halvtint.
Brun fett i en stekepanne. Legg i noen skiver om gangen og stek på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg skivene direkte på tallerken eller serveringsfat.
Kok ut pannen med litt varmt vann til sjy. Sak den eventuelt til med fløte. Hell sjyen ved siden av leverbiffene.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot