Flere resulteter finnes under oppskriften
1 slangeagurk
1 rød paprika
1 grønn paprika
500 g kalvebryst
1 hakket løk
2 ss olje
salt
pepper
3 dl buljong
rosmarin
basilikum
2-3 stilker persille
250 g langkornet ris
1 hakket løk
1 fedd knust hvitløk
1/2 l buljong
persille til pynt
Skrell agurken og skjær den i tykke skiver, som deles i to. Rens paprikafruktene og skjær dem i strimler. Skjær kjøttet i små, benfrie terninger og brun dem sammen med hakket løk.
Tilsett grønnsakene, hell over buljong, og tilsett pepper, salt og de øvrige krydderier. La kjøttet surre til det er mørt, ca 45 min.
Fres ris, hakket løk og knust hvitløk i olje. Risen må ikke bli brun.
Hell buljong over og la risen småkoke til den er mør og all væske absorbert.
Press risen i smurt randform og hvelv den på varmt fat.
Server risranden med kalveraguen i midten. Pynt med persille.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot