Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g kalvelever
3 ss hvetemel
salt
nykvernet hvit pepper
2 ss smør til steking
2-3 dl kremfløte
Skjær bort årer og hinner på levra. Skjær levra i skiver på ca 1 cm. Bland hvetemel, salt og pepper og snu leverskivene i dette.
Ha smør i en panne og stek skivene på middels varme i 7-8 minutter, snu ofte. Slå fløten i pannen og la det hele surre 2-3 minutter. Ta ut levra, legg den på fat og la pannen koke inn noen minutter til.
Slå fløten over levra og server med kokte poteter og rørt tyttebær.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot