Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kalvefilet
1 dl marsala (siciliansk hetvin)
pepper
salt
200 g sopp
smør
olje
Skjær kalvefiletene i en cm tykke skiver. Bank dem flate og jevne med bredsiden av en kjøkkenøks eller kniv.
Rens soppen, del den i to eller fire, avhengig av størrelsen. Stek den i smør og krydre sjenerøst med salt og pepper. Sett soppen til side.
Varm litt olje i en panne. Legg kalvekjøttet oppi, hell over marsala og kok i 4-5 minutter. Smak til med pepper og salt, ha i soppen og server.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot