Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 kg utbenet kalvekjøtt (kam, bog eller stek)
fett til bruning
Fyll:
2 ss smør eller margarin
4-5 store tomater
1 grønn paprika
1 rød paprika
2 løk
150 g bacon
salt
pepper
1 ts hakket mynte eller basilikum
Skjær to langsgående lommer i kjøttet, men sørg for at kjøttet henger sammen i "bunnen".
Fyll: Stek flådde tomater, renset paprika i strimler og hakket løk i smør.
Bland baconterninger, salt, pepper og krydderurt.
Fordel halvparten av fyllet i de to lommene. Smør litt over steken.
Rull kjøttet sammen om fyllet og surr tett.
Brun kjøttet i stekepanne og viderestek det i ovn ved 200 C ca 1 time.
Smør resten av fyllet over steken og stek videre nok 1 time.
Skjær kjøttet i skiver og server det med stekesjyen, kokte grønnsaker og råstekte poteter.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot