Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
200 g sjampinjonger
1 løk
2 ss olje
salt
pepper
klippet gressløk
250 g langkornet ris
2 ts salt pr. l vann
1 ts gurkemeie
4 kalvemedaljonger
2 ss olje
salt
pepper
persille til pynt
Rens og strimle rød og grønn paprika. Rens og vask soppen.
Damp paprika og sopp sammen med hakket løk til alt er mørt. Bruk ikke for sterk varme. Smak til med salt og pepper og dryss med gressløk.
Kok risen 12-13 minutter i lettsaltet vann tilsatt gurkemeie.
Hell kokevannet fra og damp risen tørr.
Stek kalvemedaljongene i olje ved middels sterk varme til de er gylne og så vidt gjennomstekt, ca 8 minutter på hver side. Dryss med salt og pepper.
Server risen på varmt fat. Legg en stor skje grønnsakblanding på hver kalvemedaljong og plasser dem oppå risen.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot