Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 kg utbenet kalvekam
Deig:
5 dl hvetemel
1 ts salt
3/4 dl melk
1 3/4 dl olje
125 g sjampinjonger
2 ss smør
salt
pepper
Bland alle ingredienser til deigen og arbeid den lett sammen. Kjevle den til en leiv så stor at den kan dekke kjøttet.
Hakk soppen fint og bland den med smør. Smak til med salt og pepper. Smør soppen over deigen, men ikke helt ut til kantene.
Gni kjøttet med salt og pepper og legg det midt på deigen. Brett deigen løst om kjøttet. Lim skjøtene med vann eller eggehvite.
Legg kjøttet, med skjøten ned, i liten langpanne. Stekes midt i ovnen ved 175 C i ca 1 time og 45 min.
Server kjøttet varmt med grønnsaker og en lett potetmos.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot