Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kalvefilet
8 salvieblader
evt 2 tynne skiver god spekeskinke
100 g parmesan
1 fedd hvitløk
1/2 sitron
olivenolje
salt
pepper
Del fileten i to og bank stykkene tynne. Kjøttet skal være ca 1 cm tykt. Riv parmesan og kutt fire av salviebladene i små biter.
Legg salviebitene, 2/3 av parmesanen og skinka oppå halvparten av det bankede kjøttet og brett det i to.
Finhakk hvitløken. Varm olje forsiktig i en panne. Fest de gjenværende salviebladene til filetene med tannpirkere. Ha filetene og hvitløken i panna, press over sitronen og halvveis stek, halvveis kok filetene i 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Det skal ikke være så varmt i pannen at oljen spruter. Kalvekjøtt tåler ikke så høy varme. Løft ut kjøttet og strø over resten av parmesanen.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot