Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g malt kalvekjøtt
4 ss griljernmel
1 1/2 dl melk
1 egg
1-1 1/2 ts salt
1 krm pepper
Fyll:
3-4 ss mykt margarin eller smør
1 dl hakket persille
Steking:
2 ss margarin eller smør
vann/fløte
hvetemel
La griljernmelet svelle i melk i minst 10 minutter. Rør i egg, salt og pepper. Bland i kjøttet og rør til alt er godt blandet. Bland fett og persille til fyllet.
Trykk farsen ut til en firkant, ca 24 x 24 cm på en spekefjøl som er skylt med vann. Del den i 12 ruter (6x8 cm). Fordel fyllet og rull sammen. Brun fettet i en stekepanne. Brun ruladene på alle sider. Etterstek under lokk på svak varme i 3-4 minutter.
Legg ruladene på et fat. Kok ut stekepannen med litt varmt vann og eventuelt fløte. Smak til sjyen og hell den over ruladene. Eller jevn sjyen med litt hvetemel utrørt i kaldt vann til saus.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot