Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g benfritt kalvekjøtt
2 ss hvetemel
salt
pepper
2 ss smør/margarin
1 løk, hakket
1/4 boks sjampinjong
2 dl kjøttkraft og soppkraft
2 dl rømme
Skjær kjøttet i tynne skiver og dypp disse i mel krydret med salt og pepper.
Brun smøret. Legg kjøttskivene i og brun dem på begge sider. Ha i løk og sopp og la det steke en stund. Spe med kjøttkraft og soppkraft. Hell rømmen i og la retten koke under lokk i ca 30 minutter på 175 C.
Serveres med poteter, kokte grønnsaker og bladsalat.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot