Flere resulteter finnes under oppskriften
125-150 g bog, lår eller filet pr. person i 1-1 1/2 cm tykke skiver
til steking:
smør/margarin
salt
pepper
Bank kjøttet lett med hånden slik at skivene blir passe tykke.
Brun smøret i en stekepanne. Legg kjøttet i og brun det på begge sider. Ca. 4 min steketid på hver side.
Lag en soppsaus eller soppstuing og hell denne over kjøttskivene.
Serveres med poteter, kokte grønnsaker og bladsalat.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot