Flere resulteter finnes under oppskriften
125-150 g bog, lår eller filet pr. Person i 1-1 1/2 cm tykke skiver
til steking:
smør/margarin
salt
pepper
Bank kjøttet lett med hånden slik at skivene blir passe tykke.
Brun smøret i en stekepanne. Legg kjøttet i og brun det på begge sider. Ca. 4 min steketid på hver side.
Serveres med poteter, kokte grønnsaker og bladsalat.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot