Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kalveschnitzler
2 ss hvetemel
2 ss olje
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts basilikum
1 dl hvitvin
1 rød paprika
1 grønn paprika
3-4 tomater
2 ss klippet persille
Ris:
250 g langkornet ris
2 ts salt pr. l vann
1 ts gurkemeie
Klapp schnitzlene lett ut med hånden. Vend dem i mel og brun dem raskt på begge sider. Dryss krydder over og hell hvitvin ved.
Legg strimlet rød og grønn paprika og flådde tomater i gryten. La retten surre under lokk 10-15 minutter.
Dryss persille over og kok retten videre 5-10 minutter.
Kok risen i vann med salt og gurkemeie 12-13 minutter.
Hell kokevannet av og spyl risen raskt med kaldt vann. Damp den et par minutter.
Server schnitzlene med risen ved siden av.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot