Flere resulteter finnes under oppskriften
400-500 g renskåret svinekjøtt
2 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts paprika
1/4 ts pepper
2 ss smør eller margarin
1 rød paprika
1 grønn paprika
2 dl rødvin
Skjær kjøttet i ganske tynne skiver, som deles i mindre biter. Vend kjøttbitene i mel/salt/krydderblanding.
Stek kjøttet pent brunt på begge sider i smør i panne.
Rens paprikaene og skjær dem i ringer. Legg dem på kjøttet i pannen.
Hell ved vinen, sett lokk på pannen og la retten putre i ca 10 minutter.
Server med løskokt ris eller spaghetti.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot