Flere resulteter finnes under oppskriften
2 skiver daggammel loff
2 løk
2 hvitløksfedd
500 g kjøttdeig
150 g malt svinekjøtt
150 g malt kalvekjøtt
1 egg
1 ts tørket timian
3 ss chilisaus
1 ts salt
1/4 ts nykvernet pepper
150 g tynne baconskiver uten svor
Forvarm stekeovnen til 200 C. Rist loffskivene så de blir tørre og knus dem fint. Skrell og finhakk løk og hvitløk.
Ha loffsmuler, løk, hvitløk, kjøttdeig og malt kjøtt, egg, timian, chilisaus, salt og pepper i en bolle. Bland alt godt. Ha farsen over på en fuktet skjærefjøl og form den til et avlangt brød med fuktede hender.
Kle en ildfast form eller brødform med halvparten av baconskivene. Legg i kjøttbrødet og dekk det med resten av baconskivene.
Stek kjøttbrødet midt i ovnen i ca 1 time til det er gjennomstekt.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot