Flere resulteter finnes under oppskriften
Kjøttboller:
400 g malt kalvekjøtt
250 g reven sveitserost
2 egg
salt
pepper
reven muskatnøtt
2 ss hakket persille
Tomatsaus:
2 finhakkede løk
1 reven gulrot
2 ss olje
1 fedd hvitløk
1 boks tomater
salt
pepper
Ris:
250 g langkornet ris
2 ts salt pr. l vann
50 g reven ost
1 ss smør
Kjøttboller: Arbeid alle ingrediensene godt sammen. Trill store kjøttboller, som vendes i hvetemel og legges i kjøleskap.
Saus: Fres finhakket løk og reven gulrot i olje. Tilsett knust hvitløk og tomater. Smak til med salt og pepper og la sausen surre ca 10 minutter.
Brun kjøttbollene lett i olje eller smør, legg dem i tomatsausen og kok dem c 20 minutter.
Kok risen mør i lettsaltet vann. Hell kokevannet fra og bland ost og smør i risen.
Server risen på varmt fat med kjøttbollene på toppen. Server sausen ved siden av.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot