Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ganske tykke skiver kalveschnitzel
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts støtt rosmarin
1 1/2 ss hvetemel
smør eller margarin
Spinatris:
2 1/2 dl ukokt langkornet ris
1/2 liten pakke dypfryst soinat
1 1/2 ts salt
1/2 l vann
Garnityr:
1/2 boks asparges
små gulrøtter
sitronskiver
Vend kjøttskivene i en blanding av hvetemel, salt, pepper og rosmarin.
Stek kjøttet ved ikke for sterk varme til det så vidt er gjennomstekt og pent brunt på begge sider.
Ha ukokt ris og spinat i kokende lettsaltet vann. La det koke opp, reguler varmen ned og la det koke under lokk ca 15 minutter.
Fyll risen i små kopper som er smurt med ollje.
Anrett kjøttet på varmt fat med sitronskive og et par stilker asparges på hver schnitzel. Sett ristoppene på fatet sammen med små gulrøtter.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot