Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kalvekoteletter salt nykvernet pepper ½ dl hvetemel 2 ss usaltet smør 1 ss olivenolje 1 ½ dl hønsebuljong 2 ss kapers, skylt og hakket 1 ss frisk sitronsaft 1 ss frisk bladpersille, hakket
Legg kalvekjøttet mellom to ark plastfolie. Bank dem forsiktig med en kjøttklubbe til de er omtrent mellom ½ og 1 cm tykke. Krydre med salt og pepper. Dryss melet på en tallerken. Vend kotelettene i melet og rist av det overflødige. Ikke begynn med flere koteletter enn du får plass til i pannen på én gang. Smelt 1 ss smør sammen med oljen i en dyp stekepanne eller kjele over middels varme. Brun kotelettene på begge sider i pannen. Legg kotelettene på et fat og hold dem varme mens du fortsetter med resten av kjøttet. Når alle kotelettene er brunet, hell buljongen i pannen. La koke over sterk varme til væsken så vidt har begynt å tykne. Skrap bunnen av pannen underveis. Rør inn kapers, sitronsaft og persille. Ta pannen av platen og rør inn den siste ss med smør. Hell sausen over kjøttet og server.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot