Flere resulteter finnes under oppskriften
1-1 1/2 kg kalvebog
hvetemel
salt
pepper
2 ss smør
8-10 sjalottløk
3 dl kraft
2 dl tørr hvitvin
1/2 kg gulrøtter
1/4-1/2 kg sjampinjong
1 bunt persille
Skjær kjøttet i terninger og vend det i hvetemel tilsatt salt og pepper.
Brun kjøttet i smør i en gryte. Tilsett hele, rensede løk, kraft, hvitvin og gulrøtter skåret i tykke skiver.
Legg lokk på gryten og la det småkoke til kjøttet er nesten mørt.
Rens sjampinjongene og ha dem i gryten. La det hele koke videre ca 5 min. Tilsett krydder etter smak.
Ha raguen i dypt fat og dryss persille over.
Serveres med kokte poteter.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot