Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kalvenyrer
2 ss smør eller margarin
8 skiver bacon
300 g friskesjampinjonger
1 paprika
salt
pepper
Rens og vask nyrene, skjær dem i ca 1 cm tykke skiver. Brun dem raskt i smør.
Rist baconskivene og hold dem varme.
Rist sjampinjongene i baconfettet. Tilsett litt smør hvis det blir for lite fett. Stek dem bare noen minutter, så de ikke blir seige.
Bland i strimlet paprika og krydder.
Anrett sjampinjong og paprika utover et varmt fat. Arranger bacon og nyrer på denne sengen.
Server retten nystekt og varm med kokt ris og salat til.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot