Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg frikassékjøtt av kalv
2 ss hvetemel
2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts paprikapulver
2-3 ss olje
2-3 sjalottløk
4 tomater
3 dl rødvin
1 laurbærblad
timian
8-10 stenfrie svisker
1/2 dl skåldede mandler
Skjær kjøttet i porsjonsstykker. Vend dem i en blanding av mel, salt, pepper og paprika. Brun dem i ollje sammen med løk.
Tilsett flådde tomater i båter, hell på rødvin, tilsett laurbærblad og ca 1/4 ts tørket timian.
La retten surre under lokk til kjøttet er mørt, ca 1 time.
Kok sviskene så vidt møre i minst mulig vann.
Tilsett mandlene og sviskene med kokevannet like før servering. Gi retten et oppkok, så den blir gjennomvarm.
Serveres med makaroni eller potetstappe.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot