Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g karbonadedeig av kalv
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 egg
Krydderurteblanding:
1/2 finhakket løk
1 finhakket hvitløkfedd
1/2 bunt persille
5 blader hakket salvie
1 dl strøkavring
1 ts salt
1/2 ts grovmalt pepper
1 egg
1 ss smør
1 ss olje
250 g pasta
1 squash i skiver
1 rød chili i skiver
2 ss olivenolje
2 dl fløte
salt
pepper
50 g revet cheddar ost
Ha salt, pepper og egg i en bolle sammen med karbonadedeigen, og rør lett sammen.
Del deigen i to like deler, form deigen til en firkant ca 1,5 cm tykk på en fuktig fjøl. Skjær firkanten i fire trekanter. Vend karbonadene i vispet egg og så i krydderurteblandingen.
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av kokevannet. Tilsett olje og grønnsaker i kjelen. La blandingen frese sammen med pastaen og hell fløte og revet ost over. La det koke ca 5 minutter.
Varam smør og olje i en panne og stek karbonadene gylne på middels varme, ca 3 minutter på hver side.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot