Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kalvekarbonade
500 g sellerirot (3 røtter)
salt
1 egg
1 ss reven løk
salt
pepper
50 g smør eller margarin
1 1/2 dl finhakket kruspersille
1 dl fløte
4 ss reven loff
3 ss smør eller margarin
Skrell sellerirøtter og skjær dem i ca 1 cm tykke skiver. Kok dem møre i lettsaltet vann, ca 15-20 minutter.
Arbeid farsen med egg, reven løk, salt og pepper. Rør smøret mykt og bland dette og persillen i farsen, spe med fløte og rør til deigen blir glatt og smidig.
Lag 8 karbonader, vend dem i loffraspet og stek dem i brunet smør ca 3 minutter på hver side. Hold dem varme.
Stek de oppskårne selleriene raskt i resten av smøret i pannen. Legg dem på et varmt fat med karbonadene lagt over.
Stekte poteter med finhakket gressløk, endiviesalat med rødbeter.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot