Flere resulteter finnes under oppskriften
4 tynne skiver kalvekjøtt
salt
pepper
50 g fløteost
4 tynne skiver kokt skinke
4 hardkokte egg
2 ss smør
2 1/2 dl buljong
estragon
300 g grønn båndspaghetti
1 dl rømme
3/4 dl tørr hvitvin
Bank kjøttet litt ut og krydre det med salt og pepper. Smør litt fløteost på hver skive og legg en skinkeskive over. legg et hardkokt egg uten skall midt på og rull sammen rundt egget. Fest ruladen med en liten stekenål eller surr dem med bomullstråd.
Brun ruladene i smør. Skru varmen litt ned, tilsett buljongen og litt frisk eller tørket estragon. La kjøttet surre under lokk ca 15 minutter. Kok imens hvit eller grønn båndspaghetti etter anvisningen på pakken, la den renne godt av seg og hold den varm i kasserollen.
Ta opp ruladene og hold dem varme. Visp rømme og hvitvin i stekesjyen og smak eventuelt til med salt og pepper.
Legg spaghettien på et varmt serveringsfat. Fjern nålene eller bomullstråden, legg ruladene over.
Server grønn salat med tynne appelsinskiver til retten.
Braisert kalvebryst med pepperrotsaus
Fylte kalveschnitzeler alla bolognese
Grillede kalv- og aubergine-wraps
Grillet kalvelever og hvitløkspuré
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)
Kalvefilet med kremet soppsaus
Kalvefilet med sitron og rosmarin
Kalvekarbonader med soppstuing
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kalvekoteletter med gratinert fennikel
Kalvelever i tomatsaus med kapers
Kalvemedaljonger med fløtesaus
Kalveschnitzel med kantareller
Sennep og persillestekt kalverygg
Stekt kalvelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt kalvelever i skiver med eple og løk eller pepperrot