Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg lammekjøtt skåret av steken
250 g kjøttpølser
100 g store sjampinjonger
1 grønn paprika
salt
pepper
50 g smeltet smør
maiskorn
paprika
Skjær kjøttet i store terninger.
Prikk pølsene, som er skåret i tykke skiver. Rens paprikafrukten, skjær den i 12-16 stykker.
Sett de forskjellige ingrediensene vekselsvis på lange metallspidd. Dryss lett salt og pepper.
Pensle med smeltet smør eller olje. Rist dem under elektrisk grill eller på trekullgrill.
Stek til kjøttet er mørt. Snu spiddene ofte og pensle med smør eller olje under stekingen.
Varm hermetiske maiskorn, hell væsken fra og anrett dem på varmt fat. Legg spiddene oppå.
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)