Flere resulteter finnes under oppskriften
1 slagside
500 g fårekjøtt fra hals og nakke
salt
nykvernet sort pepper
1 løk, finhakket
Skjær et mest mulig rektangulært rulleskinn av en slagside fra får.
Skjær lange kjøttstrimler fra hals/nakke som er nesten like lange som rulleskinnet.
Legg et lag med kjøttstrimler på den ene halvdelen av rulleskinnet. Dryss over salt, pepper og løk. Dette gjøres mellom hvert kjøttlag til rulleskinnet er fullt, men ikke så fullt at det ikke kan legges sammen.
Legg den andre halvdelen av rulleskinnet over kjøttstabelen, og sy rullen sammen med nål og bomullstråd.
Fårerullen skal ligge i salt til den er gjennomsaltet, ca 14 dager. Kok den i ca 45 minutter og legg den i press, slik at den holder godt sammen.
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)