Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg lammebog
1 knivspiss safran
1 løk, uskrellet
1 ts korianderfrø, støtt
1 ts sorte pepperkorn, støtt
1/4 ts gurkemeie
1 ts revet appelsinskall
presset saft av 1/2 appelsin
1 ts salt
Skjær kjøttet i biter og legg det i en kasserolle. Hell på vann såvidt det dekker, tilsett salt. La det koke opp, skum og tilsett safran, løk skallet setter farge), koriander og pepperkorn. La alt småkoke ca 2 timer. Legg kjøttet i et varmt serveringsfat og hold det varmt. Fjern løken og avkjøl kraften. Skum av fett. Hell 3 dl kraft i en liten kasserolle. Tilsett de øvrige ingrediensene. Kok opp og hell over lammekjøttet. Server retten med kokt ris og hakket, forvellet spinat.
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)