Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g lammekjøtt
1 stor løk
2 fedder hvitløk
4 ss hakket frisk persille eller koriander
1 ts paprikapulver
1 ts malt spisskummen
1/8 ts kajennepepper
1 ts salt
1/2 ts sort pepper
2 sitroner
Riv løken på rivjern og ta med saften.
Kjør alle ingrediensene bortsett fra sitronene i kjøkkenmaskin til det blir en jevn masse. La gjerne blandingen stå i 30 minutter slik at smakene kan blande seg med hverandre.
Fukt hendene med vann og ta en klump av deigen på størrelse med et egg. Form klumpen til en tynn pølse på spiddet. Fortsett til all deigen er brukt.
Grill spiddene i 6-7 minutter. Snu dem ofte slik at de blir jevnt brunet, eller stek i ovn på 225 C i 15-20 minutter.
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)