Flere resulteter finnes under oppskriften
2 lammelår 6 hvitløkfedd 50 g fetaost ½ dl crème fraiche salt nykvernet pepper rosmarin basilikum timian
Sett ovnen på 160 C. Spekk lammestekene med hvitløkfedd og kvister av krydderurter. Stikk hull i kjøttet med en skarp kniv og dytt inn halve hvitløkfedd. Rør fetaosten ut med crème fraiche og tørkede krydderurter. Krydre med salt og pepper. Smør lammestekene med fetablandingen. Legg dem i langpanne og sett den i ovnen i 40 minutter. Etterbrun dem eventuelt til slutt ved 250 C. Server steken i skiver med gresk salat til (se egen oppskrift).
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)