Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kastanjer
1/4 l terningbuljong
1 stykke selleri
1 boks sjampinjong, ca 200 g
smør eller margarin til steking
1 boks skinnfrie tomater, 400 g
400 g renskåret lammekjøtt
salt
pepper
oregano
paprika
150 g ost, revet eller i skiver
Skjær kryss i toppen av kastanjene og kok dem i vann til skallet løsner, det tar ca 15 minutter. Ta av skallet og den mørke hinnen innenfor.
Kok kastanjene møre i buljong sammen med oppskåret selleri, ca 45 minutter. La dem renne av og del de største i to.
Fres sopp og kastanjer raskt i litt smør. Legg dem i ildfast form eller porsjonsformer. Legg ved tomatene og litt av saften fra boksen, eller evnt terningbuljong.
Skjær kjøttet i små skiver og brun dem på begge sider. Ha på salt og krydder og legg kjøttet oppå grønnsakene.
Topp med ost og dryss med paprika. Sett formen(e) i ovnen ved 250 C i ca 15 minutter og gratiner til osten smelter.
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)