Flere resulteter finnes under oppskriften
8 lammekoteletter
1 stor pose dypfryste brekkbønner
Aspik:
1 pose lys buljonggelé
3 hardkokte egg
kapers
kokte gulrøtter
1 stor tomat
1/2 rød paprika
1 liten grønn paprika
Stek kotelettene i minst mulig fett, gjerne på grill. Avkjøl dem.
Kok bønnene, sil vannet fra. Legg dem i bunnen av et litt dypt serveringsfat, og legg kotelettene oppå.
Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken og avkjøl den. Hell 3/4 av geléen over kjøtt og bønner. Sett det kjølig til det stivner. Hold resten av geléen flytende i vannbad.
Når geléen er halvstiv, arrangeres halve eggskiver rundt kanten av fatet: hele eggeskiver på fire av kotelettene. Legg kapers på eggeskivene. Lag gulrotblomster på resten av kotelettene. Legg tomatskiver mellom kotelettene, pynt med paprika.
Pensle eggeskivene langs kanten med aspik, hell resten forsiktig over pynten.
Server aspiken godt avkjølt med bladsalat, brød og smør til.
Algerisk fåregryte med broiler
Braisert lammekjøtt med morkler og madeira
Grillet lammebiff med hvitløk og rosmarin
Grillstekt lammelår fra Midtøsten
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Honning- og sennepsglasert lammestek
Kokt lettsaltet og røkt lammelår
Lammefilet med aubergine og paprika
Lammefrikassé med erter og dill
Lammegryte med friske grønnsaker
Lammekjøtt med bønner og artisjokker
Lammekotelett med grønn pepper og kanel
Lammekoteletter fylt med mandler, oliven og brødrasp
Lammekoteletter med gulrotsaus
Lammekoteletter med hvitløk og timian
Lammekoteletter med ingefær og pære
Lammekoteletter med portvin, sennep og fløte
Lammelår med rosmarin og hvitløk
Lammenyrer med sherrysmak og grønn salat
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus
Lammerullstek med sjampinjongfarse
Lammestek fylt med hvitløk og urter
Lammestek med fransk geitostsaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Leverpanne av lam med bacon og sopp
Marokkansk lamme-tagine med aprikoser
Ovnsstekte lammekoteletter med potetbåter
Stekt lammekjøtt San Sebastian
Stekt lammelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt lammelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Stekte lammekoteletter med urter
Tortilla (spansk potetomelett)