Flere resulteter finnes under oppskriften
frisk, frosset eller tørket sopp
600 g laks i 3 cm terninger
2 ss soyasaus
2 løk i skiver
2 ss potetmel
1 ss hvetemel
olje til steking
2 ss tomatketchup
2 ss vineddik
1-1 1/2 ss honning
Legg fisketerningene i en skål og drypp over soyasaus. La trekke i 10-15 minutter. Bland 1 ss av potetmelet med hvetemel og vend fisketerningene i dette.
Varm opp godt med olje. Stek fisken gyllenbrun, renn av og hold den varm.
Stek løken i 2 ss av den varme oljen, tilsett soppen, varm opp og tilsett fisken.
Rør sammen ketchup, eddik, honning og 1 ss potetmel og varm opp til en tykk saus som serveres i en skål for seg.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris