Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g skinn- og benfri fiskefilet
1 grønn paprika
1 rød paprika
1/2 løk
1/2 grønt eple
2 ss smør
2 ts karri
4 dl kremfløte
1 hakket tomat
2 ts mango chutney eller 2 ringer ananas
1/4 hode kinakål
salt
Skjær fisken i terninger på ca 20 g. Grovhakk paprika, epler og løk.
Fres paprika, epler og løk i smør. Tilsett karri. Slå over fløten og la alt koke i 5 minutter. Tilsett chutney eller ananas i terninger. Vær klar over at retten får en skarpere smak av chutney. Legg i fiskestykker og tomat. Skjær kinakålen i strimler og legg denne på toppen. Legg over lokk og la retten trekke i 5 minutter.
Server med ris.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris