Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pk nudler
asiatisk saus med soya og ingefær, på pose
1 laksefilet
1 ts "Five Spice"
hvetemel
vårløk
sopp
Bland krydder og litt mel, press den ene siden av laksefileten ned i blandingen, snu fileten. Sørg for at den får godt med krydder på og la den ligge noen minutter.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken, men ikke for myke. La dem renne av seg, men hold dem varme.
Stek vårløk og sopp på høy varme. Ha litt smaksnøytral olje i en panne og stek laksen på kryddersiden. Den skal bli sprø, men bare halvt gjennomstekt.
Legg nudlene og grønnsakene på tallerkenen, slå over sausen og legg laksen øverst med kryddersiden opp. Press gjerne litt lime over.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris