Flere resulteter finnes under oppskriften
laksefilet
reker
asparges
persille
fiskeaspik
salatblad
sitron
persille
Salat:
majones
sitronsaft
salt
hvit pepper
worcestersaus
eddik
knollselleri
gulrot
potetterninger
Start med salaten. Kok knollselleriterninger, gulrotterninger og potetterninger. Avkjøles før de tilføres salaten. Bland resten av ingrediensene.
Alt blandes I salaten når vannet har rent godt av. Bland godt sammen før fisken legges på.
Fersk laksefilet, skinn og beinfri, skjæres i stykker på 120 g. Laksemedaljongene posjeres og avkjøles. Legg fisken på rist på et arbeidsfat og pynt med reker, asparges og persille. Fiskeaspik helles over. Når aspiken har stivnet, settes medaljongene på grønnsaksalaten og pyntes med salatblad, sitron og persille. Melbatoast serveres ved siden av.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris