Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g laksefilét skinn- og benfri
100 g røkelaks
1 ss potetmel
3 små egg
litt salt
hvit pepper
2 ts finhakket basilikum eller timian
50 g purreløk
Skjær laksefilét og røkt laks i biter. Ha det i en foodprocessor sammen med egg, potetmel, salt og pepper. Kjør et par minutter til en jevn farse.
Rør inn finhakkede urter og purre. La gjerne farsen hvile litt i kjøleskapet.
Farsen formes til burgere og stekes ved svak vrme til de er gyldne og gjennomstekte.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris