Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Skjær løvtynne skiver av rå laksefilet og legg dem utover en tallerken. Drypp litt sitronsaft på hver skive. Gi dem et pepperdryss og litt salt. Drypp olivenolje over. Sett kaldt og legg på noen spon parmesan før servering.
Til behør kan være sorte oliven og kapers.
Carpaccio er egentlig løvtynne skiver av rå oksefilet utover tallerkenen, penslet med olivenolje og drysset med parmesan. Retten er oppfunnet i Italia og oppkalt etter en italiensk renessansemaler. Begrepet brukes også om fisk servert på samme måte.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris