Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g skinn- og beinfri laksefilet
50 g smør
8 middels store nypoteter
100 g broccoli
4 store sjampinjonger
2 vårløk
2 faste tomater
1 beger seterrømme
salt
pepper
Start med å rive fire litt store firkanter av aluminiumsfolien. Legg en smørklatt på hvert ark. Vask nypotetene godt og skjær dem i tynne skiver. Legg disse over smøret.
Kutt laksen i porsjonsstykker og legg dem over potetene. Kutt deretter opp broccoli, sjampinjong, vårløk og tomater i biter. Legg dette over fisken, strø med salt og pepper. Topp det hele med 1 ss seterrømme. Brett folien over det hele. Pass på at pakkene blir helt tette slik at varme og damp forblir inne under grillingen.
Legg det hele på grillen. Etter ca 20 minutter skal fisken være ferdig og grønnsakene være passe.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris