Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g torsk uten skinn og ben 250 g laks uten skinn og ben 250 g rensede reker 3 eggehviter 5 ss hvetemel 4 dl fløte persille salt hvit pepper olje, smør eller margarin til steking
Mos eller hakk fiskekjøttet og halvparten av rekene grovt. Tilsett eggehviter, mel, fløte, salt og pepper. Skyll og hakk persillen. Bland den i farsen sammen med resten av rekene. Form frikadeller av farsen og stek dem i smør eller olje.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris