Flere resulteter finnes under oppskriften
600-800 g laksefilet
400 g frisk eller frosen grønnsakblanding
4 ts smør
4-6 ts balsamicoeddik
1 gren frisk timian eller 1 ts tørket
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Fordel grønnsakene på fire biter bakepapir (50 cm) eller legg alt i en godt smurt ildfast form. Legg fiskefiletene over grønnsakblandingen, dryss på salt og pepper og fordel balsamicoeddik og frisk timian på hvert fiskestykke.
Pakk fisken godt inn i bakepapiret eller dekk den ildfaste formen med folie. Stekes i ovn på 200 C i 15 minutter.
Legg pakkene forsiktig over på tallerkner. Serveres med ovnsstekte potetbåter eller ris. Del poteter med skall i båter. Legges i en smurt ildfast form. Drypp over olivenolje og bland godt. Dryss på salt og pepper. Settes i ovn ved 200 C i 15 min. før fisken.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris