Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g røkt laks i små terninger
blandet frisk salat
2 ss majones
4 ss crème fraîche eller rømme
salt
pepper
sitron
1 ss finhakket rød løk
1 ss kapers
2 ss finhakket purre
16 små toast
olivenolje
salt
pepper
Vask salaten og legg den i isvann så den blir sprø.
Bland majones og crème fraîche og smak til med salt, pepper og litt sitron. Tilsett løk og kapers. Bland røkelaksen forsiktig med majonesblandingen. Deretter purre.
Rist og tørk salaten godt, drypp med olivenolje og dryss over salt og pepper.
Legg en skje tartarblanding på hver toast og pynt med frisk salat.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris