Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stykke laks i terninger
små broccoliblomster
paprika
pinjekjerner
1/2 l fiskekraft eller buljong
6 plater gelatin
litt sitronsaft
salt
pepper
Kok opp kraften, sett kjelen til side og legg fisketerningene i. Ta dem opp etter et par minutter og la dem kjølne. Smak til kraften. Legg gelatinen i bløt et par minutter, og rør så platene ut i buljongen.
Sett kjelen i kaldt vann for å kjølne. La broccoliblomstene koke 11 minutt og avkjøl. Dander fisk, broccoli, biter av paprika og pinjekjerner i en skål og hell den kalde væsken forsiktig i. Sett kaldt.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris