Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g filet av laks
1 syrlig eple
8 sherrytomater (minitomater)
8 småløk
3-4 friske sjampinjonger
1-2 sylteagurker (og hermetiske)
rød paprika
grønn paprika
Skjær opp ingrediensene i litt store biter. Tre biter av fisk og grønnsaker på grillspydet. Pensle spydet med olje, smeltet smør eller grillsaus.
Grillspydet kan også legges i marinade ca 1 time før det skal grilles. (se: marinader til fisk : dressing).
Om du ønsker kan du ha en salat og brød til.
Chililaks med fritert tortilla og guacamole
Gravet laks med løpstikke og akevitt
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Grillet laks med lime- og chilismør
Hot´n spicy pasta med grillet laks
Kald kokt laks med pepperrotkrem
Laks i wok med lime og koriander
Laksebiff med sopp- og løksaus
Laksefilet med persillesmørsaus
Laksekotelett med grønnsaksrede og rømmedressing
Laksekotelett med sopp og nøttesjy
Laksemedaljonger med reker og asparges
Laksesuppe med safran og blåskjell
Marinert laks med gourmettilbehør
Marinert laks med kapers og sylteagurk
Marinert laks med kapers og urter
Ovnsbakt laks med stappe og skalldyrsaus
Ovnstekt laksefilet i fløtesaus
Pepret laks med einerbær og vermut
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkte laksehorn med rekemousse
Safrangravet laks med honningsaus
Schilianka - Russisk laksesuppe
Sitron- og koriandergravet laks med agurkkrem
Sitrongravet laks på polynesisk vis
Stekt eller grillet laks med mandelris