Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store paprika
1 dl langkornet ris (kokt i 2 1/2 dl lettsaltet vann)
250 g kjøttdeig
1 stor, finhakket løk eller purre
100 g sjampinjonger
4 ss fransk dressing
salt
pepper
Skjær toppen av paprikafruktene og fjern kjerner og innmat.
Brun kjøttdeigen til en gyllen masse i litt smør i pannen og få avkjøle.
Kok risen og la den renne godt av.
Finhakk løk eller purre og skjær renset sopp i små biter.
Bland alle ingrediensene til fyllet og tilsett den franske dressingen. Rør godt om og smak til med salt og pepper. Fordel risfyll i de store paprikafruktene og sett lokket på toppen. Skal stå kaldt til servering.
Server paprikaene på en seng av resten av rissalaten med godt grovt brød i tillegg.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong