Flere resulteter finnes under oppskriften
4 grønne paprikafrukter
salt
pepper
1 hakket løk
2 ss olje
2 kopper kokt ris
200 g kokt skinke
1 ss sitronsaft
2 ss brødrasp
2 ss reven ost
1-2 dl buljong
2 ss smeltet smør
Skjær et lokk av toppen av paprikafruktene. Fjern alle kjerner og hinner. Gi paprikaene et oppkok i lettsaltet vann. La dem renne godt av.
Brun løken lett i olje. Bland i kokt ris og hakket skinke og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Sett paprikafruktene i et ildfast fat med buljong i bunnen. Fordel fyllet i fruktene. Dryss en blanding av brødrasp og reven ost over og drypp med smeltet smør.
Stek retten i varm midt i ovnen ved 225 C ca 10 minutter.
Server de fylte paprikafruktene rykende varme med tomatsalat og brød.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong