Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss matolje
1 liten aubergine i terninger
225 g malt svinekjøtt
125 g kyllinglår
1 rød paprika, skåret i småbiter
2 selleristilker i småbiter
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, presset
1 ts kajenne
1 ts paprikapulver
1 ts svart pepper
1/2 ts salt
1 ts tørket timian
1/2 ts tørket oregano
4 3/4 dl kyllingkraft
225 g kyllinglever, finhakket
150 g langkornet ris
1 laurbærblad
3 ss hakket persille
laurbærblad til pynt
Ha olje i stekepannen og la den bli rykende varm. Fres auberginen i 5 minutter.
Tilsett svinekjøttet og la det steke i 6-8 minutter til det er brunt. Ha i kylling. Bland godt, legg på lokk, og la det steke i 10 minutter.
Tilsett paprika, selleri, hvitløk, krydder og urter og stek på sterk varme i 5-6 minutter. Rør godt hele tiden.
Hell i kraften og rør godt. Legg på lokk og la det koke i 6 minutter. Tilsett leveren og kok videre i 2 minutter. Tilsett ris og laurbærblad.
Legg på lokk og la det syde i 6 minutter. Slå av varmen og la pannen stå i 15 minutter. Ta ut laurbærbladet og ha i persillen. Pynt med laurbærblad og serveres rykende varm.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong