Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kalveschnitzler
2 ss hvetemel
2 ss olje
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts basilikum
1 dl hvitvin
1 rød paprika
1 grønn paprika
3-4 tomater
2 ss klippet persille
Ris:
250 g langkornet ris
2 ts salt pr. l vann
1 ts gurkemeie
Klapp schnitzlene lett ut med hånden. Vend dem i mel og brun dem raskt på begge sider. Dryss krydder over og hell hvitvin ved.
Legg strimlet rød og grønn paprika og flådde tomater i gryten. La retten surre under lokk 10-15 minutter.
Dryss persille over og kok retten videre 5-10 minutter.
Kok risen i vann med salt og gurkemeie 12-13 minutter.
Hell kokevannet av og spyl risen raskt med kaldt vann. Damp den et par minutter.
Server schnitzlene med risen ved siden av.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong