Flere resulteter finnes under oppskriften
2 store kopper kokt ris
3 ss olje
1 ss eddik
salt
pepper
hvitløk
1 kopp hermetiske erter
3-4 picklesagurker
kokt, røkt pølse
1 liten kopp ananasbiter
1 boks ansjosfileter
strimler av rød paprika
strimler av gul paprika
1-2 dl remuladesaus
Avkjøl den kokte risen.
Bland en marinade av olje og eddik og smak den til med salt, pepper og hvitløk.
Hell marinaden over risen og la den trekke et par timer.
La ertene renne godt av. Hakk agurken grovt. Skjær pølsen i skiver. Hakk halvparten av ansjosfiletene og halvparten av paprikastrimlene.
Bland alt dette og ananasbitene i risen. Anrett risen i salatbolle.
Garner med paprikastrimler, erter og ansjosruller.
Server salaten, ikke for kald, med remuladesaus til.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong