Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liten grønn paprika
1 løk
8-10 sjampinjonger
1 ss olje
100 g langkornet ris
2 3/4 dl buljong eller 2 3/4 dl vann og 1/2 buljongterning
8 skiver loff
1 boks corned beef (ca 325 g)
1 dl reven ost
klippet persille
Rens paprika for kjerner og stilk. Hakk den.
Brun paprika, hakket løk og sopp i olje.
Tilsett ris og buljong og kok til risen er mør, ca 15 min.
Rist loffskivene på den ene skiven.
Legg en skive corned beef på den siden av loffen som ikke er ristet. Sett brødene under grill til kjøttet er varmt.
Bland det meste av osten i risen; legg den på kjøttet.
Dryss resten av osten på toppen, sett det hele under grill til det er brunt.
Server retten nylaget, drysset med klippet persille.
Kokt ris med tyttebær og fløte
Krydret risrett à la Hong Kong